BIOENERGY POINT- BOLJEVAC

Pelet Bioenergy Point je bukov pelet proizveden od 100%  bukovog drveta, bez dodataka drugih vrsta drveta i aditiva. Fabrika za proizvodnju drvenog peleta Bioenergy Point nalazi se u Boljevcu. Pelet Bioenergy Point poseduje setifikat ENplus A2 i najvišeg je mogućeg kvaliteta koji se može pronaći kod nas na tržištu.. Drveni pelet se proizvodi mlevenjem, sušenjem, dodatnim usitnjavanjem i presovanjem sirovine (piljevina, sečka i drveni čips). S obzirom da su izrađeni od 100% drveta, i da je sirovinski sastav peleta 100% bukva, naši peleti su gušći i teži, što kao rezultat ima sporije i ravnomernije sagorevanje, pa ih to čini veoma efikasnim gorivom. Fabrika drvenog peleta Bioenergy Point godišnje proizvede oko 50.000 tona bukovog peleta, i to ih čini liderom u ovoj delatnosti u Srbiji. Prodaja peleta se vrši kako u Srbiji tako i na inostranom tržištu. Za kupovinu peleta na veliko i malo možete se obratiti našj firmi , kao distributera  i prodavca peleta u Beogradu, a za veće narudžbine peleta postoji mogućnost dostave i van Beograda. Pelet isporučujemo na željenu adresu kupca i prevoz peleta je obezbeđen.

Pelet Bioenergy Point iz Boljevca 100% bukva odličnog kvaliteta

Proizvodnja drvenog peleta Bioenergy Point se odvija u kontrolisanim uslovima u skladu sa evropskim EN PLUS A2  standardom :
prečnik od 6 mm, dužina do 20 mm, vlaga 6,9 %, ostatak pepela 1,1 % i donja granica energetske vrednosti 17,24 MJ.

Jedna od najvažnijih prednosti peleta je da pepeo nastao njihovim sagorevanjem iznosi oko 1%, a energetska vrednost iznad 18 MJ po kilogramu. Peleti se koriste za peći i kotlove za grejanje, kako u kućama i stanovima, tako i kod velikih potrošača.
Pelet se pakuje u džakovima od 15kg, a na paletu staje 70 džakova ili 1050kg peleta.

BUKOV PELET 15kg
Bioenergy Point Boljevac