BAMBUS PARKET

ULEPŠAJTE SVOJ ŽIVOTNI I RADNI PROSTOR SA VRHUNSKIM PARKETOM OD BAMBUSA.BAMBUS PARKETI PREDSTAVLJAJU VRHUNSKU KOMBINACIJU PRIRODNOG MATERIJALA I MODERNE TEHNOLOGIJE, TJ.EKOLOŠKI PRIZVOD VRHUNSKE IZRADE.PARKETI OD BAMBUSA POSTAJU SVE POPULARNIJI MEĐU ARHITEKLTAMA, DIZAJNERIMA UNUTRAŠNJEG PROSTORA I VLASNICIMA STANOVA ODNOSNO KUĆA, IZ RAZLOGA ŠTO JE BAMBUSOV PARKET IZUZETNO LAGAN,A UJEDNO I IZDRŽLJIV (30% TVRĐI OD NAČEŠĆE KORIŠĆENOG HRASTOVOG PARKETA), I ŠTO POSEDUJE UNIKATNE STRUKTURE I BOJE.
BAMBUS JE KLASIFIKOVAN KAO TRAVA, ALI ZAHVALJUJUĆI VELIKOJ GUSTINI VLAKANA JE TVRĐI OD MNOGO VRSTA DRVEĆA. BAMBUS RASTE NEVEROVATNO BRZO, U PROSEKU 38CM U ROKU OD 48 SATI. PUNU VISINU STABLO DOSTIŽE OTPRILIKE 3 DO 6 MESECI. TADA SE POČNE PRETVARATI U DRVENU MASU. NAKON 5GOD. DOSTIŽE POTREBNU ČVRSTOĆU I SELEKTIVNO SE UPOTREBLJAVA U PROIZVODNJI PARKETA. DA BI KLASIČNO DRVO MOGLO DA SE UPOTREBI ZA PROIZVODNJU PARKETA POTREBNO JE DA PRODJE 20-30 GODINA.
GLAVNE ODLIKE BAMBUS PARKETA SU:EKOLOŠKI, ANTIALERGIJSKI I PRIRODNI PROIZVOD, BAMBUS PARKETI STIŽU KAO ZAVRŠNI PROIZVOD (PRILIKOM POSTAVLJANJA NEMA VIŠE NEPOTREBNOG NEREDA, BUKE, ISPARENJA), TVRĐI JE I FLEKSIBILNIJI OD VEĆINE VRSTA DTVETA, VRLO BRZO, JEDNOSTAVNA I ČISTA MONTAŽA.
NAŠA PREPORUKA ZA POSTAVLJANJE BAMBUS PARKETA NA POSTOJEĆU SUVU KOŠULJICU (DO 2,5%VLAŽNOSTI SE POSTIŽE NAKON MINIMALNO 28 DANA SUŠENJA DO IZLIVANJA CEMENTNE KOŠULJICE) JE LEPLJENJE DVOKOMPONENTNIM FLEKSIBILNIM LEPKOM ZA PARKET.

BAMBUS CARB S