Dekorativne mozaik staklene pločice

 

Pločice, stakleni mozaici odlikuju se raznolikošću boja i daju dozu sjaja i glamura vašem kupatilu i kuhinji. Mozaik staklene pločice kao detalj, kupatilo mogu učiniti atraktivnijim i zanimljivijim. Ovaj dekorativni element može oplemeniti kako vaše kupatilo, tako i kuhinju.

Igra boja i svetlosti zidovima će dati umetničku notu i osvežiti prostor. Zbog malih površina mozaik staklene pločice idealne su za održavanje, te se posebno preporučuju za postavljanje u tuš kabinama, gde je kamenac česta pojava. Praktični su za upotrebu, u prilog tome delovi staklenog mozaika su zalepljeni na fleksibilnu pvc mrežicu, koja omogućava brzu ugradnju i fugovanje.

Mozaik staklene pločice

U salonu keramike Metalelektro na raspolaganju vam je bogat asortiman mozaik staklenih pločica, ima ih za svačiji ukus. Najnoviji modni detalji za vaša kupatila i kuhinje su svakako mozaik pločice, dostupne u raznim bojama i nijansama.

Pogodne su za kombinovanje sa raznim tonovima pločica. Staklene mozaike možemo seći po želji, kao listele, i napraviti izuzetnu kombinaciju staklenih mozaika i keramike.