Keramičke pločice za kupatila, kuhinje, stepeništa, balkone, terase, dvorišta, poslovne i zanatske objekte, bazene, sve vam je to na raspolaganju u salonu keramike Metalelektro.

Zahvaljujući bogatom asortimanu keramičkih pločica imamo rešenja za prostore različitih namena i zadovoljavamo ukuse najizbirljivijih.

Sarađujemo sa kvalitetnim proizvođačima, kao što su Keramika Kanjiža, Ceramica Iberia, Kai keramika iz Bugarske, Nexe keramika, Plaza-španska keramika, Paradyz-poljska keramika, keramika Gorenje, Modus keramika i mnogi drugi.

Preporučujemo keramičke pločice:


Italijanske keramičke pločice deo su bogatog asortimana podnih i zidnih pločica listela i mozaika, Vrhunskog dizajna i kvaliteta, pravljene od prirodnih materijala učiniće vaš dom ugodnim za boravak.

Modus keramičke pločice dolaze nam iz Hrvatske. Zahvaljujući kvalitetnoj glini i naprednim tehnologijama koje su zastupljene u proizvodnji Modus keramika naparvila je izuzetno kvalitetnu liniju keramičkih pločica.

Keramičke pločice brenda Ceramica Iberia proizvode se u našim fabrikama, po uzoru na keramičke pločice čuvenih svetskih proizvođača. Dizajn inspirisan najnovijim trendovima, proizvedene uz pomoć savremene tehnološke opreme, prilagođene su da odgovore na sve zahteve i ispoštuju sve standarde i potrebe kupaca.

Zidne i podne keramičke pločice brenda Zorka keramika zauzimaju jedno od prvih mesta po pitanju dizajna i kvaliteta. Prirodan i ekološki materijal, atraktivan dizajn, zdrava sirovina, moderna oprema u procesu proizdvonje doprinela je da keramičke pločice ovog proizvođača po kvalitetu budu visoko kotirane.

Keramičke pločice domaćeg proizvođača Keramika Kanjiža se jednako visoko kotira po kvalitetu zidnih i podnih keramičkih pločica. Tehničko-tehnološke inovacije na kojima se zasniva današnja proizvodnja dale su dobar proizvod, suvo presovane, i jednom pečene zidne I podne keramičke pločice, kao I ukrasnu galanteriju.

Polet keramika je kompanija koja čini satavni deo Nexe grupe, i obuhvata ponudu zidnih i podnih keramičkih pločica napravljenih od kombinacije domaćih i najkvalitetnijih italijanskih sirovina. Zahvaljujući dizajnu eminentnih španskih i italijanskih kuća, Nexe keramika zadovoljava sve zahteve kupaca od klasičnih preko modernih i ekstravagantnih stilova.

Iz uvoznog asortimana izdvajaju se keramičke pločice brenda Kai Group iz Bugarske, Plaza-španska keramika, Paradyz-poljska keramika, keramika Gorenje iz Slovenije…

Lajsne i fug mase za kupatila

Lajsne renomiranih proizvođača, lepkove i viskokokvalitetne fug mase, kako brenda Ceresit, tako i drugih renomiranih firmi, možete pronaći u salonu kermike Metalelektro.